Gevraagd: Vrijwilliger voor Wijkraad

Wijkraad De Trisken is op zoek naar een vrijwilliger ter ondersteuning van zijn bestuurlijke werkzaamheden.

We ontmoeten graag enthousiaste mensen die zich een paar uurtjes in de maand in willen zetten binnen de wijk. Meer mag natuurlijk ook.                                                                                      De hoofdthema’s waar de Wijkraad zich mee bezighoudt liggen op de terreinen leefbaarheid, veiligheid en verkeer. Belangstelling of ervaring op het gebied van sport en spel wordt als een pré gezien. Via contacten met anderen bekijken wat er elders wordt georganiseerd op wijkniveau en op welke manier deze eventueel in onze wijk zouden  kunnen worden gerealiseerd.                                                                                              De wijkraad wil in zaken die de wijk betreffen, gesprekspartner zijn van zowel de wijkbewoners als van externe partijen.

PROFIEL vrijwilliger

• communicatieve vaardigheden

• moet anderen kunnen enthousiasmeren

• constructieve meedenker in de wijkraad

• discreet en betrouwbaar.

• wijkbewoner of iemand die zich sterk verbonden voelt met onze wijk

Belangstellenden kunnen via een motivatiebrief en een beknopt cv vóór 1 januari reageren  Per adres: 'de Skammel',  Melkkelder 84,  9205 DE  Drachten    of e-mail;      wijkraaddetrisken@gmail.com

Wilt u/ je meer informatie, neem dan even contact op met; wijkraaddetrisken@gmail.com of 0653304334.