veiligheid verkeer voorzieningen

Nieuwe sociale huurwoningen in Smallingerland

25 mei 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als Op donderdag 19 mei ondertekenden de gemeente Smallingerland, Accolade en WoonFriesland het convenant voor de realisatie van zo'n driehonderd sociale huurwoningen in de gemeente Smallingerland voor 203

lees meer

Aangepaste openingstijden Hemelvaart en Pinksteren

25 mei 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als Op Hemelvaart (26 mei), de dag erna en op tweede pinksterdag (6 juni) zijn de openingstijden van de gemeente aangepast. Zo zijn het gemeentehuis, de Tussendiepen en Carins op die dagen gesloten.

lees meer

Verhoging inkomensgrens energietoeslag

25 mei 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als

De inkomensgrens voor de energietoeslag wordt verhoogd naar 120% van de bijstandsnorm. Hierdoor komen meer huishoudens in aanmerking voor de toeslag. Als uw aanvraag is afgewezen omdat uw inkomen te hoog is, beoordelen we uw aanvraag opnieuw. Als u nu wel recht heeft op de energietoeslag, krijgt u hierover zo snel mogelijk bericht.

lees meer

Gewijzigde openingstijden

28 april 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als Gewijzigde openingstijden tijdens Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag op 5 mei hebben gemeentelijke locaties gewijzigde openingstijden. Zo zijn het gemeentehuis en De Tussendiepen gesloten. Ook is de afvalinzameling gewijzigd.


lees meer

Coördinator geridderd

27 april 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als Coördinator deelauto geridderd.

lees meer

Bestrijding eikenprocessierups begonnen

20 april 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als De gemeente is begonnen met de bestrijding van de eikenprocessierups. Net als vorig jaar wordt gebruik gemaakt van een biologische en natuurvriendelijke bestrijdingsmethode.

lees meer

Notulen staan weer op de site

16 april 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als De notulen van de besloten wijkraadsvergadering op 10 maart staan weer op de site. Zie pagina NOTULEN.

lees meer

Nieuwe wijkraadsvergadering

10 april 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als Agenda van de Besloten Wijkraadsvergadering op woensdag 18 mei 2022. Bewoners kunnen via mail () of brief (postbus Skammel) of via het tabblad Contact op deze site inbreng hebben in de vergadering of een afspraak maken met de wijkraad om begin van de vergadering hun probleem(??) te bespreken.

lees meer

Woont u met plezier in de Trisken?

17 maart 2022, RvD

Woont u met plezier in de Trisken en wilt u iets betekenen voor de wijk?
Wijkraad de Trisken is op zoek naar nieuwe leden. We ontmoeten graag enthousiaste mensen die zich een paar uurtjes in de maand in willen zetten binnen de wijk. (Meer mag natuurlijk ook).


lees meer

Gemeentedichter

6 maart 2022, RvD

Logo gemeente Drachten Smallingerland DS LOGO als Gemeente Smallingerland is op zoek naar een nieuwe gemeentedichter.
De huidige gemeentedichter, Mark Spijkers, neemt in het voorjaar van 2022 afscheid. Zijn opvolger mag de komende twee jaar gedichten schrijven en ze voordragen bij bijzondere gelegenheden of gebeurtenissen.
Lees meer ...

lees meer

< vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10