veiligheid verkeer voorzieningen

Nieuwe wijkraadsvergadering

5 mei 2023, RvD

logo wijkraad Agenda van de Besloten Wijkraadsvergadering op woensdag 10 mei 2023. Bewoners kunnen via mail () of brief (postbus Skammel) of via het tabblad Contact op deze site inbreng hebben in de vergadering of een afspraak maken met de wijkraad om begin van de vergadering hun probleem(??) te bespreken.

lees meer

Jaarverslag St. Wijkraad De Trisken 2022.

5 mei 2023, RvD

logo wijkraad Het jaarverslag van 2022.
Bewoners kunnen via mail () of brief (postbus Skammel) of via het tabblad Contact op deze site inbreng hebben in de vergadering of een afspraak maken met de wijkraad om begin van de vergadering hun probleem(??) te bespreken.

lees meer

Notulen staan weer op de site

17 april 2023, RvD

logo wijkraad De notulen van de besloten wijkraadsvergadering van maart staan weer op de site. Zie pagina NOTULEN.

lees meer

Vaker maaien

12 april 2023, RvD

logo wijkraad Gemeente Smallingerland gaat vaker maaien

Gemeente Smallingerland gaat gemeentelijke grasvelden vaker maaien. De afgelopen jaren werden de meeste grasvelden tweemaal per jaar gemaaid. Veel inwoners vinden dit te weinig, vooral voor veldjes in woonwijken.

lees meer

Energiecoach

11 april 2023, RvD

logo wijkraad De EnergieCoach Smallingerland helpt energie én geld besparen

We betalen elk jaar meer voor gas, elektriciteit en water. Door hier minder van te gebruiken, kun je dus flink wat geld besparen. De EnergieCoach Smallingerland helpt je met handige tips. De afspraak kan zowel online als bij je thuis plaatsvinden.

lees meer

Kern met Pit

4 september 2022

logo wijkraad Wil jij ook graag een buurtmoestuin, speeltuin of een kunstproject in je wijk opzetten? Of heb je een ander goed idee voor je buurt? Kom dan nu in actie!

lees meer

Crisisnoodopvang COA

1 september 2022, RvD

logo wijkraad Vanaf maandag 15 augustus wordt het Fries Congrescentrum Drachten voor crisisnoodopvang voor asielzoekers uit Ter Apel beschikbaar gesteld. Dit heeft het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Smallingerland op verzoek van de Veiligheidsregio Fryslân besloten. De locatie biedt plaats aan maximaal 225 personen.

lees meer

Speeltoestellen

18 juli 2022, RvD

logo wijkraad De wijkraad wil graag informatie over speeltoestellen.

lees meer

Links

16 juli 2022, RvD

Allerlei links staan bij "Contact"

lees meer

Denk met ons mee.!!

15 juli 2022, RvD

Bewoners kunnen via mail () of brief (postbus Skammel) inbreng hebben in de vergadering of een afspraak maken met de wijkraad om begin van de vergadering hun idee of probleem te bespreken.

lees meer

< vorige 1 2 3 4 5