“WIJ ZOEKEN JOU!”

KWF staat voor Koningin Wilhelmina Fonds, de organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar kanker. Begin september wordt in elke gemeente in Nederland de KWF collecteweek georganiseerd.

Dit jaar is de collecteweek van 31 augustus tot en met 5 september.

Wij als bestuur van KWF Smallingerland houden ons bezig met het organiseren van deze collecte in onze gemeente.

Met ingang van dit jaar hebben we een nieuw wijkhoofd voor De Trisken! Daar zijn wij enorm blij mee. Maar om de collecte te laten slagen hebben we natuurlijk ook collectanten nodig. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen collecteren voor KWF.

Het kost hooguit 2 uurtjes en we proberen de vrijwilligers te laten collecteren in of nabij hun eigen straat.

Wilt u meer informatie of wilt u vrijwilliger worden voor KWF, dan zijn wij te bereiken via info@kwfsmallingerland.nl.