Wist u dat ??

Wist u dat …..

er in De Trisken een Deelauto- project draait?

Er is een elektrische auto beschikbaar met chauffeur. Alle wijkbewoners,  jong en oud, kunnen hier gebruik van maken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor ritjes binnen de hele gemeente Smallingerland.
Om de kosten behoeft u het niet te laten, want u betaalt per rit slechts 1 euro per persoon. Dus ergens naar toe en later weer gehaald worden, dan is dat samen maar 2 euro.
U bepaalt waar u wilt in- en uitstappen.
(Tijdens de vakantie wordt er niet gereden, in verband met vakantie van de vrijwilligers én minimale behoefte).

Soms moet een rit worden afgezegd. Dat gaat altijd via de Planner, bereikbaar via telefoon 06 - 81400210. Mocht er onverhoopt op de dag zelf een wijziging optreden, en de Planner is onbereikbaar, dan kunt u proberen om contact op te nemen met de chauffeur via 06-21115438. Als afzeggingen van reserveringen plaatsvinden op een te laat moment (d.w.z. na 14.30 uur voor een rit van een volgende werkdag) dan wordt er voor een afgezegde rit een toeslag € 1,- berekend bij een volgende rit die u reserveert.

Houdt er rekening mee dat wij allemaal vrijwilligers zijn en als regel alleen beschikbaar tijdens kantoortijden van 8.30 - 17.30 uur.

Dus als u een gemakkelijke manier van vervoer zoekt om bijvoorbeeld naar de huisarts, ziekenhuis, familie, busstation, naar een winkelcentrum te gaan of als u naar één van de buitendorpen wilt, dan is dit een mooie aanvulling op bestaande vervoersmogelijkheden.