Kerst in de Skammel

Op 20 december kwamen de kerstliefhebbers weer bijeen in ons buurtcentrum. Er was weer gratis soep, salade en broodjes met worst. Daar kwamen weer veel wijkbewoners op af. Een hele groep vrijwilligers stond klaar om iedereen te verwelkomen. Met voorop natuurlijk de kerstman. Voor de kinderen was er een kinderbingo met prijsjes.

Kerst in de Skammel Meer lezen »

Notulen wijkraadsvergadering 25-10-2023

De Skammel        Woensdag 25-10-2023  19:30 uur De notulen van de besloten wijkraadsvergadering van 25 oktober 2023.De notulen van de maand november moeten eerst in de volgende vergadering (januari) goedgekeurd worden voor ze op de site mogen.Bewoners kunnen via mail (wijkraaddetrisken@gmail.com) of brief (postbus Skammel) inbreng hebben in de vergadering. Of een afspraak

Notulen wijkraadsvergadering 25-10-2023 Meer lezen »

Denk met ons mee.!!

wijkraaddetrisken@gmail.com
) of brief (postbus Skammel) inbreng hebben in de vergadering of een afspraak maken met de wijkraad om begin van de vergadering hun idee of probleem te bespreken.

Denk met ons mee.!! Meer lezen »

Gezond Natuur Wandelen

Beste lezer,
 Langzaam zien we de zomer overgaan in de herfst. Het groen van de bomen verandert in prachtige herfstkleuren en het wordt elke dag een stukje eerder donker. Onze wandelaars en vrijwilligers genieten weer volop van deze seizoenswisseling en staan hier extra bij stil tijdens de natuurmomentjes: een vast onderdeel van onze wandelingen. Verderop in deze nieuwsbrief leest u hier meer over.
U bent het de afgelopen week waarschijnlijk wel tegengekomen: van 28 september t/m 4 oktober vond de Week tegen Eenzaamheid weer plaats. Een prachtig initiatief rondom het bestrijden van eenzaamheid, waar wij als stichting graag aan bijdragen. We hebben positieve geluiden gehoord van onze vrijwilligers: tijdens deze week mochten zij veel nieuwe wandelaars verwelkomen.

Daar zijn we enorm blij mee, want wandelen heeft een bijzonder groot effect op de mentale en fysieke gesteldheid van mensen. Dat bevestigen twee grote recente onderzoeken dit jaar opnieuw. In deze nieuwsbrief geven we u graag een korte samenvatting van deze onderzoeken en informeren we u over de Duin en Bollen Vierdaagse van Zorg en Zekerheid. We brengen u op de hoogte van recente ontwikkelingen aan de hand van onze belangrijkste pijlers:
Gezond
Natuur
Wandelen
Hartelijke groet,
Team Gezond Natuur Wandelen

Gezond Natuur Wandelen Meer lezen »

Notulen wijkraadsvergadering 14-09-2023

De notulen van de besloten wijkraadsvergadering van 14 September 2023.
De notulen van de maand Oktober moeten eerst in de volgende vergadering (November) goedgekeurd worden voor ze op de site mogen.

wijkraaddetrisken@gmail.com
) of brief (postbus Skammel) inbreng hebben in de vergadering. Of een afspraak maken met de wijkraad om begin van de vergadering of op een ander moment hun probleem te bespreken.

Notulen wijkraadsvergadering 14-09-2023 Meer lezen »

Notulen wijkraadsvergadering 19-07-2023

De notulen van de besloten wijkraadsvergadering van 19 Juli 2023.
De notulen van de maand September moeten eerst in de volgende vergadering (Oktober) goedgekeurd worden voor ze op de site mogen.

wijkraaddetrisken@gmail.com

Notulen wijkraadsvergadering 19-07-2023 Meer lezen »