Energiecoach

De EnergieCoach Smallingerland helpt energie én geld besparen

We betalen elk jaar meer voor gas, elektriciteit en water. Door hier minder van te gebruiken, kun je dus flink wat geld besparen. De EnergieCoach Smallingerland helpt je met handige tips. De afspraak kan zowel online als bij je thuis plaatsvinden.

De EnergieCoach helpt je met het verkrijgen van inzicht rondom het energieverbruik in en rondom je woning. De EnergieCoach kan ook een warmtebeeldcamera meenemen. Hiermee kijkt hij samen met jou waar je geld kunt besparen door te isoleren. De EnergieCoach richt zich op kleine energiebesparende maatregelen, niet op bouwkundige aanpassingen aan de woning.

Wat is EnergieCoach Smallingerland?

 
Energie besparen met tips van de EnergieCoach

 
Gratis deelname voor huurders en woningeigenaren

Maak een afspraak

Via de website van Bibliotheek Drachten kun je een online of fysieke afspraak aanvragen. De EnergieCoach neemt vervolgens telefonisch contact met je op om een afspraak te maken. Jullie bespreken dan meteen welke vragen je hebt, zodat hij of zij de afspraak kan voorbereiden.
Je kunt van tevoren een aantal dingen doen ter voorbereiding van het bezoek, zoals:

zorgen dat de gas- en elektriciteitsmeter goed bereikbaar zijn;
de jaarafrekening(en) van je energieleverancier opzoeken;
vragen opschrijven die je zou willen stellen.

Vraag een afspraak aan

Handige tips van de EnergieCoach Smallingerland
Wil je besparen op je energiekosten? Met onderstaande tips van EnergieCoach Smallingerland kun je geld besparen. Wil je de tips niet vergeten? Schrijf ze dan op een briefje en plak dit op een plaats in huis waar je eraan herinnerd wilt worden. Bijvoorbeeld: wil je minder lang douchen? Plak dan een briefje in de badkamer met daarop ‘3 minuten douchen’.