Deelauto de Trisken ...........1,50 € p.p. per rit

De deelauto is alleen bestemd voor wijkbewoners van de Trisken. Voor slechts €1,50 per persoon per rit kunt u zich naar elke plek in de gemeente Smallingerland laten brengen en later weer voor €1,50 ophalen.

De elektrische auto is ter beschikking gesteld door Arriva. Verder werken aan het project mee de gemeente Smallingerland, de provincie Friesland en de MOS. De Wijkraad de Trisken organiseert de vrijwilligers en de boekingen.

RESERVEREN
Via email 84planner@gmail.com of telefonisch via de Planner 06-81400210. Houdt u er rekening mee dat u reserveringen tijdig regelt. Dat houdt in dat er minimaal 1 werkdag voorafgaande aan de rit moet zitten.

Soms moet een rit worden afgezegd. Dat gaat altijd via de Planner, bereikbaar via telefoon 06-81400210. Mocht er onverhoopt op de dag zelf een wijziging optreden, en de Planner is onbereikbaar, dan kunt u proberen om contact op te nemen met de chauffeur via 06-21115438.

Als afzeggingen van reserveringen plaatsvinden op een te laat moment (d.w.z. na 12.00 uur voor een rit van een volgende werkdag) dan wordt er voor een afgezegde rit een toeslag van €1,50 berekend bij een volgende rit die u reserveert. Dit geldt in voorkomende gevallen ook voor de retourrit. Als er geen sprake is van een volgende rit dan wordt het bedrag van de toeslag bij u in rekening gebracht.

Houdt er rekening mee dat wij allemaal vrijwilligers zijn en als regel alleen beschikbaar tijdens kantoortijden van 8.30 – 17.30 uur. Dus niet in het weekend en de avonden.

GEVRAAGD: CHAUFFEUR DEELAUTO (vrijwilliger)
Een enorm leuke tijdsbesteding voor één of meerdere dagdelen per week. Nadere informatie kunt u verkrijgen via 06 – 13969856. Dit nummer niet gebruiken voor reserveringen.